Drive-in

Til det nye Centerbageri har vi fået tilføjet en ekstra dimension i form af Drive-in. Det handler om, at tilfredsstille den enkelte kundes behov, så derfor så vi det som en nødvendighed, at få drive-in tilføjet til vores nye bageri.​

Ikke alle har tid til at stå ud af bilen for, at handle hos bageren så derfor kan man nu sidde trygt og godt i bilen, imens radioen spiller godt musik og bestille brød fra vores brede sortiment.
Bemærk alle vores nyheder i fast-food afdelingen, hvor det blandt andet nu er muligt at få dagens lune ret fra mandag til fredag. Det er også muligt at købe friskbrygget kaffe, andre drikkevarer, kager, cigaretter ag andet.​

Du kan købe det samme som i butikken og selvfølgelig til den samme pris. Prøv vores nye drive-in og bliv betjent med et smil fra vores altid søde personale.

Som noget nyt har vi fået tilføjet en drive-in til vores nye bageri. Det er nemt og bekvemt at bruge, og fungerer ligesom mange andre drive-in´s verden rundt.

Når du kører ind i vores drive-in vil du kunne se vores menuskilt, hvor vi tilbyder forskellige former for mad og kager.
Her er alt, hvad hjertet kan begære. Når du har bestemt dig for, hvad du kunne tænke dig, kører du frem til vores betjeningsluge. Når du er blevet betjent, kan du så køre ud, men husk at kigge dig for inden du kører ud.

Husk at varer bestilt på nettet først kan afhentes en time efter bestillingen.

Både i vores drive-in og butik kan du betale med kontanter, checks eller dankort.

Når du bestiller gennem hjemmesiden betaler du ved drive-in lugen. Nemt og bekvemt.

Kontakt os

​​Du er altid meget velkommen til at give os et kald på telefonen eller skrive os en mail, hvis​ du skulle have nogle spørgsmål eller lignende.

Rømøvej 2
9900 Frederikshavn

Tlf. nr.: (+45) 98 41 04 91
Email: butik@centerbager.dk

CVR: 34730512

    Centerbageriet